الأربعاء، 5 يونيو 2013

سينابون البف باستري


١) نقطع العجينه بالنص علي شكل مستطيل وكل مستطيل نحط قطعه من جبنه كيري( كل جبنه اقصها ثلاث بالطول) 
٢) نرشها بالسكر البني والدارسين( القرفه) وكل مازدت السكر البني الذ وخلي الطرف الاخير فاضي علشان يتسكر بسهوله ومايفتح
٣) ونلفها ونصفها بصينيه مدهونه زيت ومرشوشه طحين ونمسحها بحليب اتحمر وندخلها الفرن  .٢ دقيقه او لين اتحمر وهي حاره صبي عليها الصوص
الصوص الابيض (الأيسينج:)
نص علبة جبنة فيلادلفياونص أصبع زبدة 
قلاص ونص سكر بودر ( الجاهز افضل)
م.ص فانيليا وم.ص ملح وربع كوب حليب بارد ،يخفق  بخفاقة الكيك حتى يصبح كالكريمة.
بعد نضج السينابون يمسح الأيسينج على السينابون وهو ساخن وسيذوب ويرش بالدارسين ونضع  الجوز المقرمش (ملعقتين زبده  في مقلاه ثم الجوز





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق