حطي بخلاط الكيك او مولازم خلاط بالمضراب اليدوي او السباتولا الكميات التاليه وباستخدام الكوب المعياري وبحراره الغرفه
( 3 بيض مع نص ملعقه صغيره خل + ملعقه صغيره ملح وملعقه صغيره سكر + كوب حليب سايل ونص كوب زيت زيتون +ملعقه كبيره حبه سوداء + ملعقه كبيره بيكنج بودر+ ونص ملعقه صغيره بيكربونات الصودا + رشه فلفل اسود واحمر + كوب فلفل بارد
ملون + نص كوب بصل اخضر + كوب زيتون اسود واخضر + كوب نقانق مقطع دوائر + كوب جبن شيدر او موزريلا مبشور + نص كوب جزر مبشور + كوبين طحين منخول
وتوضع في قالب كيك مدهون ومرشوش طحين او ممكن عمله علي طريقه كب كيك ويرش زعتر وسماق ويدخل فرن لمده 30-40 دقيقه درجه 180 وللتاكد من نضجها وضع عود اسنان بالمنتصف
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق