الخميس، 12 سبتمبر 2013

صينيه خضار بصوص الاجبان😋


تقطعين الخضار مكعبات كبار ( جزر وكوسا وبطاطس) وتسلقينها ٣/٤ سلقه ثم نضعها بعد مانصفيها بمقلاه مع شويه زيت زيتون ونحرك مع وضع بهار( كزبره بودر وفلفل اسود واحمر وكاري وملح وزنجبيل بودر) لين تستوي علي نار هاديه ثم توضع في صينيه فرن مو كبيره ونصب عليها صوص الأجبان
وطريقه الصوص( كوب من كريمه خفق مع نص كوب جبنه شيدر مبشور مع ملعقه جبن سايل مطبوخ على النار لين يثقل ) ورشيها بحبه البركه وادخليها فرن تحمر من فوق 



هناك تعليق واحد: